Головна » 2017 » Березень » 13 » Нашим захисникам
01:57
Нашим захисникам

Нашим захисникам

Ми, учні Антонінської ЗОШ І-ІІІ ст., не можемо стояти осторонь тих подій, які відбуваються в нашій країні, не можемо залишити наших захисників без теплих слів подяки. Адже вони, щодня ризикуючи життям, забезпечують нам мир та впевненість у завтрашньому дні. В цю холодну пору року так хочеться зігріти їх серця любовю та наповнити їх душі думкою про те, що їх тут чекають живими.

Тому в лютому було проведено в Антонінській ЗОШ І-ІІІ ст. ряд акцій на підтримку солдатів. Спочатку для наших захисників ми збирали продукти, речі першої необхідності. А ще для солдат були написані листи підтримки та намальовані малюнки. Все зібране було передане «Патріотами Красилівщини» під Маріуполь, в Авдіївську промзону.

Також у школі до Дня святого Валентина була проведена акція «Зігрій серце солдату». Школярі виготовили власноруч валентинки та передали їх в зону АТО з побажанням перемоги, теплими словами підтримки.

27 лютого був проведений ярмарок благодійності. Учні із задоволенням продавали спечені власноруч солодощі: торти, печиво, тістечка. Було зібрано 2426 гривень. Ці гроші були передані волонтерам, які закупили на них медикаменти для воїнів.

Ми щиро віримо, що наша підтримка допоможе захисникам вистояти, зберегти цілісність нашої держави і, звичайно, отримати перемогу.

 

Шевчук Олександра,

голова учкому

Переглядів: 323 | Додав: венера1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar