Головна » 2017 » Грудень » 27 » Новорічні подарунки
22:12
Новорічні подарунки

Новорічні подарунки від Андрія Шиньковича

Ще балотуючись кандидатом у народні депутати Андрій Шинькович стверджував: «Україна будується не патріотичними гаслами, а патріотичними справами, у щоденній праці. Велике і світле майбутнє Хмельниччини складається з маленьких справ кожного подолянина». Є люди, до яких тягнеться душа. З ними хочеться жити спільними ідеями, йти до спільних цілей. Так можна характеризувати лідерів громадської організації «За конкретні справи». Немає такої сфери діяльності на Красилівщині, котра б не була підтримана громадською організацією.

Матерільна допомога від народного депутата Верховної Ради України по округу №189 Андрія Шиньковича – звична справа. Андрій Васильович охоче відгукується на прохання виборців. Для Антонінської ОТГ турботами депутата облаштовано автобусні зупинки, перекриті та реконструйовані приміщення ФАПів, відремонтовані спортивні зали, придбані новорічні подарунки для школярів. Жоден заклад охорони здоровя, культури, освіти не залишився поза увагою депутата. Гарним новорічним подарунком для школярів Антонінської ЗОШ став новий сучасний холодильник для шкільної їдальні.

Шановний Андрію Васильовичу! Хочеться вірити , що усі ваші добрі справи на довгі роки слугуватимуть прикладом для всіх, взірцем любові до України. Прийміть нашу щиру подяку за Ваш щедрий дарунок. Висловлюємо надію на плідну співпрацю в майбутньому.

 

Наталія Кравець, заступник директора з виховної роботи Антонінської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 389 | Додав: венера1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0