Головна » 2018 » Травень » 18 » Виховна година
00:01
Виховна година

В нашій школі  з 14 по 18 травня проходить тиждень родинного виховання під гаслом: "Міцна сім'я - міцна країна". 

14 травня була проведена виховна година на тему: "Мама-берегиня сімейного вогнища, захисниця домашнього затишку," присвячена Дню матері та Міжнародному дню сім'ї. Мета даного заходу - вшанування жінки-матері, виховання в дітей поваги до матері, батька, родинних цінностей, патріотизму. У заході приймали участь учні групи продовженого дня з 1 по 4 класи під керівництвом вихователя ГПД Голотребчук Т.Л.
Розпочали виховну годину заступник директора з виховної роботи Кравець Н.М. та бібліотекар дитячої бібліотеки  Шемчук  Н.А. піснею"Мамина хустка".

У виховній годині лунали  пісні, гуморески,  прислів'я  і сценки про шкільне та сімейне життя, вірші, гра на скрипці та танці. Найбільше розчулила матусь пісня "Рідна мамо" у виконанні Голотребчука С., Жука Д. та Вишнівського М., "взяла за живе" пісня "Повертайся, тату" у виконанні Панасенко С., розвеселили  зал гуморески у виконанні Смотрука Н. та Кравця Н., визвали  шквал позитивних емоцій та оплесків сценка "Син отримав  двійку"  у виконанні Черняка Д.,  Ліпінської В.(1клас),  Олійника М.,  Іванчука С. (2клас),  Юрчук Я.(3клас) та танець "Перше кохання" у виконанні першокласників Черняка Д., Пономаренко Р. та

Полятевич С.

 

 

Переглядів: 411 | Додав: венера1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar